Source Images : diethood.com
- 6 bonê-in skin-on chickên thighs
- 1 tâblêspoon pâprikâ
- frêsh ground pêppêr to tâstê
- 2 tâblêspoons olivê oil dividêd
FOR THE STICKY SAUCE
- 1 tâblêspoon whitê vinêgâr
- 1 tâblêspoon brown sugâr
- 1/4 cup honêy
- 1/3 cup low sodium soy sâucê
- 1/2 tâblêspoon Worcêstêrshirê sâucê
- 1 tâblêspoon hot chili sâucê, or to tâstê (likê Srirâchâ)
- 3 clovês gârlic mincêd
- 1/8 têâspoon ground gingêr
- 1 tâblêspoon toâstêd sêsâmê sêêds for gârnish
- choppêd cilântro (optionâl)
Instructions :
- Sêt Instânt Pot to sâuté modê.
- Hêât 1 tâblêspoon olivê oil in thê Instânt Pot.
- Sêâson chickên thighs with pâprikâ ând ground pêppêr.
- âdd 3 chickên thighs ât â timê, skin sidê down, to thê Instânt Pot; brown âll thighs for 2 minutês on êâch sidê, or until brownêd.
- In thê mêântimê, prêpârê thê sâucê by whisking togêthêr 1 tâblêspoon olivê oil, vinêgâr, brown sugâr, honêy, soy sâucê, Worcêstêrshirê sâucê, hot sâucê, mincêd gârlic, ând ground gingêr.
- ârrângê âll chickên thighs on thê bottom of thê Instânt Pot.
- Pour thê prêpârêd sticky sâucê ovêr thê chickên thighs. Stir thê chickên âround so thêy ârê coâtêd on âll sidês.
- Lock thê lid ând prêssurê cook on HIGH (OR Poultry Modê) for 20 minutês.
- Turn off thê pot ând âllow to rêlêâsê thê prêssurê, âbout 5 minutês.
- Trânsfêr chickên thighs to â sêrving plâtê.
- To thickên thê sâucê (optionâl), scoop out 1/4 cup of thê liquid ând whisk â tâblêspoon of cornstârch in it.
- Sêt thê Instânt Pot to sâuté modê ând stir in thê cornstârch mixturê into thê sâucê in thê instânt pot; cook for 2 minutês or until thickênêd.
- . . .
- . . .
- . . .
READ THE WHOLE RECIPE ON: diethood.com
No comments:
Post a Comment