
Source Images :.iwashyoudry.com
INGRÉDIÉNTS
- 1 lb. ground bèèf
- 1 päckèt täco sèäsoning mix (or homèmädè täco sèäsoning)
- 1 tubè Pillsbury Pizzä Dough
- 5 colby jäck änd chèddär chèèsè sticks, hälvèd
- 4 tbsp buttèr, mèltèd
- 1 tsp gärlic powdèr
- 1 tsp drièd pärslèy
INSTRUCTIONS
- Prèhèät ovèn to 425 dègrèès F.
- Lightly coät ä lärgè bäking shèèt with non-stick spräy änd sèt äsidè.
- Cook thè ground bèèf in ä skillèt, brèäking up with ä woodèn spoon until fully brownèd änd crumblèd. Dräin äny fät änd rèturn skillèt to stovè top. Mix in thè täco sèäsoning päckèt (but no wätèr), änd stir until fully coätèd. Rèmovè from hèät änd lèt cool to room tèmpèräturè.*
- Sprèäd thè pizzä dough out until it’s flät änd cut in hälf lèngthwisè änd thèn 4 cuts up änd down, crèäting ä totäl of 10 smäll rèctänglès. Pläcè äbout ä täblèspoon or morè of thè täco mèät in thè cèntèr of èäch pizzä dough, top with ä hälvèd chèèsè stick änd thèn cärèfully roll up thè pizzä stick, mäking surè to pinch äll sèäms closèd.
- . . .
- . . .
- . . .
READ THE WHOLE RECIPE ON iwashyoudry.com
No comments:
Post a Comment