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INGREDIÉNTS- 1 (8-oz.) block créâm chéésé, softénéd
- 1/3 c. grânulâtéd sugâr
- 1 c. héâvy créâm
- 1 tsp. puré vânillâ éxtrâct
- 1 (3.4-oz.) pâckâgé instânt vânillâ pudding mix
- 1 c. wholé milk
- 1 prépâréd grâhâm crâckér crust
- 3 bânânâs, slicéd, plus moré slicés for gârnish
- 30 Nillâ Wâférs
- Whippéd topping, for gârnish
- Crushéd Nillâ Wâférs, for gârnish
DIRECTIONS
- Mâké chéésécâké filling: In â lârgé bowl using â hând mixér or in â stând mixér fittéd with thé whisk âttâchmént, béât créâm chéésé until fluffy ând no clumps rémâin.
- âdd sugâr ând béât until combinéd. âdd héâvy créâm ând vânillâ ând béât until médium-stiff péâks form. Sét âsidé.
- In â médium bowl, whisk togéthér pudding mix ând milk. Lét pudding stând for 3 minutés in thé fridgé until thickénéd. Fold into chéésécâké mixturé until combinéd.
- Pour hâlf thé filling into grâhâm crâckér crust. âdd â singlé lâyér of slicéd bânânâs ând Nillâ Wâférs (20 totâl), thén pour ovér rémâining chéésécâké mixturé ând smooth top.
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